Verander uw tuinhuis in een privé sportschool

Vindt u het prettiger om thuis te sporten? En wilt u liever niet voor de televisie trainen? Dan is het tijd voor een eigen sportruimte in uw tuinhuis. Laat u inspireren.

 

Lugarde tuinhuis PR2 met platdak, hij is voorzien van twee vaste ramen en dubbele deuren Lugarde blokhut B64 met een plat dak die gemaakt is met een blokhutsysteem Lugarde tuinhuis PS3 met een plat dak en glasschuifwanden.

Lugarde-blokhut B22 is een robuuste blokhut met een zadeldak. Deze blokhut heeft veel ramen en een glazen deur. B15 van Lugarde is een populaire, klassieke blokhut met veel lichtinval. Deze blokhut heeft veel grote ramen en een glazen deur.

Blokhut B46 van Lugarde heeft een klassieke, vierkante vorm en een zadeldak. De nadruk ligt op de royale openslaande deuren en grote ramen. Tuinhuis PR14 van Lugarde is een echte klassieker. Dit tuinhuis valt bijzonder op door de grote dubbele deuren aan de voorkant. Lugarde vijfhoekig tuinhuis P5D9 met plat dak. Het tuinhuis heeft uitzetramen en dubbele deuren.

P892 van Lugarde is een klassiek, achthoekig tuinhuis met een piramidedak. De ramen en dubbele deur hebben roedes. Lugarde-tuinhuis P896: klassiek, achthoekig en met piramidedak. Het heeft aan de voorkant een deur en twee ramen met roedes

De voordelen van een privé sportschool in uw tuin


1. Geen abonnementskosten

Met een privé sportschool in uw tuin, hoeft u geen maandelijkse abonnementskosten te betalen. U moet één keer investeren in een tuinhuis en de apparatuur.

2. Geen reistijd naar de sportschool

Binnen een paar stappen met u in uw eigen sportschool en kunt u heerlijk sporten. Dit is ook mogelijk als u weer komt van het werk en u al een uur in de file heeft gestaan de terugweg.

3. U kunt dragen wat u wilt

Vindt u het fijn om in een oude trainingsbroek te trainen? Het kan! Niemand zal je meer met vragende blikken aanstaren. U kunt kleding aantrekken waar u zich het prettigst in voelt.

Delen:
Om Lugarde goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.