Tuinkantoor inspiratie

Waarom een tuinkantoor misschien wel geschikt voor u is

Onze tuinhuizen en blokhutten zijn met wand-, vloer- en dakisolatie te isoleren. Hierdoor kunt u uw tuinhuis of blokhut het hele jaar door gebruiken, bijvoorbeeld als tuinkantoor. Wilt u in alle rust vanuit huis werken dan is een ‘garden-office’ de ideale oplossing. U kunt in alle rust zonder afleiding werken. Wilt u even pauzeren dan bent u slechts enkele meters weer in uw huis. En u heeft – hoe prettig – uitzicht op ‘groen’.

Al onze ramen en deuren zijn voorzien van goed geïsoleerd HR++ dubbelglas. Dit is niet alleen belangrijk voor de isolatie maar ook voor het daglicht. Let er bij uw keuze voor tuinkantoor dan ook op dat het veel of grote ramen en bevat voor het nodig daglicht.

In Engeland verkopen wij via onze dealers veel tuinhuizen en blokhutten die als tuinkantoor worden ingericht. In Nederland is dit een opkomende trend.

Lugarde blokhut Brooklyn BB08 thuiskantoor Kantoor in een blokhut of tuinhuis

 

Lugarde-blokhut BP79b thuiskantoor Lugarde tuinkantoor

 

Veranda met glazen wand Lugarde tuinhuis

Ziet u uzelf al in uw eigen tuin werken? U kunt uw eigen tuinkantoor ontwerpen met onze unieke 3D-configurator. Of bekijk ons uitgebreid aanbod tuinhuizen en blokhutten.

Delen:
Om Lugarde goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.