Tuinkantoor inspiratie

Waarom een tuinkantoor misschien wel geschikt voor u is

Onze tuinhuizen en blokhutten zijn met wand-, vloer- en dakisolatie te isoleren. Hierdoor kunt u uw tuinhuis of blokhut het hele jaar door gebruiken, bijvoorbeeld als tuinkantoor. Wilt u in alle rust vanuit huis werken dan is een ‘garden-office’ de ideale oplossing. U kunt in alle rust zonder afleiding werken. Wilt u even pauzeren dan bent u slechts enkele meters weer in uw huis. En u heeft – hoe prettig – uitzicht op ‘groen’.

Al onze ramen en deuren zijn voorzien van goed geïsoleerd HR++ dubbelglas. Dit is niet alleen belangrijk voor de isolatie maar ook voor het daglicht. Let er bij uw keuze voor tuinkantoor dan ook op dat het veel of grote ramen en bevat voor het nodig daglicht.

In Engeland verkopen wij via onze dealers veel tuinhuizen en blokhutten die als tuinkantoor worden ingericht. In Nederland is dit een opkomende trend.

Lugarde-blokhut Brooklyn BB08 thuiskantoor 

 

Lugarde-blokhut BP79b thuiskantoor

 

Ziet u uzelf al in uw eigen tuin werken? U kunt uw eigen tuinkantoor ontwerpen met onze unieke 3D-configurator. Of bekijk ons uitgebreid aanbod tuinhuizen en blokhutten.

Delen: