Tuinhuis op maat laten maken

Bent u al een tijd aan het nadenken over de aanschaf van een tuinhuis? Of weet u al dat u er één aan wilt schaffen? Een tuinhuis is erg handig en u kunt deze voor diverse doeleinden gebruiken.

Een tuinhuis kunt u gebruiken als opbergruimte om al uw tuingereedschap op te bergen of om uw fietsen te plaatsen. U kunt het ook gebruiken door er een heerlijke relaxruimte van te maken. Als u er een ruimte van maakt om tot rust te komen, kunt u het inrichten met meubilair wat bij u past. Bij Lugarde bieden wij veel mogelijkheden aan, het is mogelijk om uw tuinhuis op maat te laten maken. Lugarde heeft een groot assortiment aan houten tuinhuizen.

Ontwerp zelf uw tuinhuis op maat met onze 3D-configurator!

3D-Configurator

Houten tuinhuis met panelen Luxe tuinhuis met panelen Panelensysteem tuinhuis

Houten tuinhuizen

Lugarde biedt alleen houten tuinhuizen aan omdat het makkelijk te onderhouden is. Hout zorgt voor een isolerende werking. Het past ook vaak goed in uw tuin omdat het een natuurlijke en warme uitstraling heeft.

Een kunststof tuinhuis gaat lang mee maar heeft daarentegen een aantal nadelen. Het geeft geen natuurlijke uitstraling en het onderhoud van kunststof is erg lastig. Het tuinhuis blijft niet zoals u hem geleverd heeft gekregen. Het kan door regen, wind en zon langzaam gaan verkleuren. Een houten tuinhuis kunt u laten impregneren en kan goed tegen verschillende weersinvloeden. Bij Lugarde kunt u uw tuinhuis vrijblijvend naar uw wensen aanpassen.

Uw tuinhuis op maat laten maken

Bij Lugarde kunt u uw tuinhuis op maat laten maken, hiervoor is de 3D-configurator ontworpen. Binnen ons grote assortiment aan tuinhuizen kunt u op de site een tuinhuis kiezen. Via de configurator kunt u hem aanpassen naar uw wensen. U kunt de breedte, diepte, wanddikte, het soort dak, de soorten deuren, de soorten ramen en de soorten behandelingen kiezen. Daarnaast is het ook mogelijk om het soort beslag, dak decoratie, binnenvloer, zolder, trap, isolatie en verf te kiezen. Deze vele opties laten u zien dat u uw tuinhuis helemaal naar uw eigen wensen kunt maken. Door uw eigen tuinhuis samen te stellen via de configurator kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. U krijgt zo snel mogelijk een offerte binnen.

3D-Configurator

Aanbod Lugarde

Door de 40 jaren ervaring die Lugarde heeft opgebouwd, bieden zij een hoogwaardige kwaliteit aan houten tuinhuizen. Naast de tuinhuizen heeft Lugarde ook nog een uitgebreid assortiment aan blokhutten, veranda’s, priëlen, garages en carports. Al deze producten zijn van eersteklas vurenhout gemaakt en zijn te vinden op de site van Lugarde.


Delen:
Om Lugarde goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.