Tuinhuis Hout Bouwen

Een tuinhuis van hout bouwen? Kies voor het gemak van een bouwpakket. Alle tuinhuizen van Lugarde zijn van A-kwaliteit en worden als compleet bouwpakket geleverd. De tuinhuizen zijn beschikbaar met drie verschillende bouwsystemen. Zo is er het pro-systeem, dit systeem is ontwikkeld in 2015 en zorgt voor een robuuste, moderne uitstraling. U kunt het tuinhuis zelf maken, de wandelementen worden in massieve palen geschoven van 14 x 14 cm. Met aluminium strips worden de wanddelen vastgezet in de paal. Dit alles zorgt voor een ontzettende stevige constructie.

Het blokhutsysteem kenmerkt zich door overlappende hoekverbindingen. Met dit systeem ontstaat een klassieke en landelijke uitstraling. De verbindingen bestaan uit een veer en groef, deze passen perfect in elkaar en hiermee ontstaat een sterke verbinding.

Een andere variant is het prima-systeem, dit systeem is ontwikkeld door Lugarde, dit hebben we gedaan in samenwerking met de TU Delft. Bij dit systeem wordt er gebruik gemaakt van gefreesde wanddelen die in hoekprofielen worden ingeschoven. Dit alles zorgt voor een erg stabiele verbinding die lange tijd meegaat.

Bent u een ervaren klusser? Dan is montage eenvoudig. Wilt u het tuinhuis van hout liever laten bouwen door professionals? Veel van onze dealers bieden de mogelijkheid om een montage service af te nemen.


Goede fundering

Als je een tuinhuis van hout gaat bouwen, zorg dan voor een goede fundering. Kies niet voor een minimale fundering maar ga voor kwaliteit. Op lange termijn voorkomt dit verzakkingen. Heb je een keuze gemaakt voor een tuinhuis, zorg er dan altijd voor dat de basis stevig en goed is. Een goede voorbereiding van de fundering maakt het mogelijk om snel en efficiënt met het bouwpakket voor het tuinhuis aan de slag te gaan.

 

Montagehandleiding meegeleverd

Kiest u voor een houten tuinhuis van Lugarde dan ontvangt u bij het bouwpakket de montagehandleiding. Hierin staat precies beschreven hoe de opbouw van het tuinhuis in zijn werk gaat.

 

Meer informatie

Heeft u nog andere vragen over een tuinhuis van hout of wilt u informatie over de voordelen die Lugarde biedt? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag!

Delen:
Om Lugarde goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.