Pastasalade met carpaccio – BBQ recept

BBQ recept voor 2 personen

Met dit warme weer is een barbecue erg lekker, daarnaast is het wel fijn om een koude salade erbij te hebben. We hebben deze keer voor u een luxe pastasalade met carpaccio. Deze is klaar te maken binnen 25 minuten.

Wat heeft u nodig?

  • 150 gr. pasta
  • 1 pakje carpaccio (100gr.)
  • 1 eetlepel zongedroogde tomaatjes
  • 2 handjes rucola
  • 2 eetlepels parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel pijnboompitjes
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel honing
  • Peper en zout

Hoe bereid u dit recept?

Als eerste kookt u de pasta en roostert u de pijnboompitten. Meng in een aparte bak de witte wijnazijn, olijfolie, honing en peper en zout. Snijd vervolgens de tomaatjes en de carpaccio in stukken. Meng de pasta en de dressing door elkaar heen en voeg vervolgende de rucola, de carpaccio, zon gedroogde tomaatjes en parmezaanse kaas door elkaar. Als laatste strooi je de pijnboompitjes over de pastasalade.

Eetsmakelijk!

Delen:
Om Lugarde goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.