Tuinhuis op maat – ook voor u de perfecte oplossing!

Modern Lugarde-tuinhuis TP53o

Heeft u een lege plek in uw tuin? Of denkt u er al een tijd over na om een tuinhuis te plaatsen in uw tuin? Een tuinhuis kan de perfecte oplossing zijn voor de lege plek in uw tuin. Wist u dat een tuinhuis u heel veel mogelijkheden kan bieden? Tuinhuizen zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen en u kunt ze voor diverse doeleinden gebruiken. Ook een tuinhuis op maat behoort tot de mogelijkheden! Ook in de winter is het een mogelijkheid om een tuinhuis te plaatsen, bijvoorbeeld om kerstfeest en oud en nieuw in te vieren met familie en vrienden.

Lugarde biedt diverse vormen en meer dan honderd verschillende modellen. Bent u nieuwsgierig naar onze tuinhuizen? Vraag dan nu onze catalogus aan en bekijk alle mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

Waarvoor wilt u het tuinhuis gebruiken?

U kunt een tuinhuis voor verschillende doeleinden gebruiken. De meest geziene functies voor een tuinhuis zijn natuurlijk een berging en een loungeruimte om gezellig te borrelen met vrienden en familie. Een tuinhuis kan u echter zo veel meer bieden. Heeft u wel eens gedacht aan een hobbyruimte of een sportruimte? U kunt zelfs uw eigen bedrijf starten in uw eigen achtertuin door van uw tuinhuis een kantoorruimte te maken. Wilt u liever ontspannen in uw tuinhuis? Dan kunt u er zelfs ook uw eigen wellnesscenter van maken! In de winter kunt u er een halloweenfeest gaan geven en met goede verlichting bent u in het donkere winterseizoen direct goed voorbereid! Wilt u weten welke mogelijkheden er zoal nog meer zijn? Lees dan onze blogs, neem een kijkje op onze inspiratie pagina of bekijk ons assortiment tuinhuizen!

Ga naar het assortiment tuinhuizen

Bekijk hier de mogelijkheden van een tuinhuis

Wilt u ook vast nadenken over uw interieur? Op Instagram delen we regelmatig interieur-ideeën en laten wij u de mogelijkheden zien wat een tuinhuis u kan bieden! Wilt u alvast een paar opties zien? Hier ziet u een greep uit de mogelijkheden die een tuinhuis of een tuinhuis op maat u kan bieden!

Ontwerp uw eigen tuinhuis op maat

Een tuinhuis is niet alleen heel erg mooi, maar ook heel functioneel. Wist u al dat u tegenwoordig zelf uw eigen tuinhuis kunt ontwerpen? Met de 3D-configurator van Lugarde kunt u zelf uw eigen ontwerp maken! Ondanks ons grote assortiment kan het natuurlijk altijd zijn dat er niets voor uw tussen zit. In die situatie biedt Lugarde de oplossing! Via onze 3D-configurator kunt u een tuinhuis helemaal aanpassen naar uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen, de wanddikte, het type dak, het type ramen en deuren en nog heel veel meer. De vele opties laten zien dat u uw tuinhuis helemaal naar uw eigen wensen kunt ontwerpen. Ook materiaal zoals isolering  en een binnenvloer bieden u de mogelijkheid alle seizoenen te kunnen genieten van uw tuinhuis. Zo creëert u uw eigen tuinhuis op maat. Start nu met uw eigen ontwerp!

Naar de 3D-configurator

De service van Lugarde

Bent u niet zo handig met de configurator of laat u het ontwerp liever door iemand anders maken in de configurator? Ook dat is geen enkel probleem. De kracht van Lugarde zit in het leveren van maatwerk! Met een beschrijving van uw maatwerkaanvraag en een eventuele schets kunt u via ons maatwerk aanvraagformulier contact opnemen. Uw formulier wordt vervolgens doorgestuurd naar een Lugarde specialist bij u in de buurt. Deze dealer neemt contact met u op om de informatie voor uw gewenste tuinhuis vrijblijvend met u door de nemen. Voor een tuinhuis op maat, staat Lugarde voor u paraat!

Maatwerk aanvragen

Delen:
Om Lugarde goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.