Een kantoor in uw tuin

Is uw tuinhuis, uw eigen ontworpen tuinkantoor? Het nieuwe werken, is thuiswerken. Laat u inspireren! 

Lugarde tuinhuis P43 met piramidedak in de kleur grijs. Het piramidedak is voorzien van zwarte dakshingles Lugarde blokhut B63 met een plat dak in de kleur bruin P52 is een hoektuinhuis met piramidedak. De roedes in ramen en deuren geven dit tuinhuis een klassieke uitstraling.

Lugarde tuinhuis PR44 met drie ramen en een deur. Is geschikt als tuinkantoor PS1 van Lugarde is een vierkant tuinhuisje met een plat dak. Dit tuinhuis is gemaakt in het pro-systeem.

Lugarde-blokhut B13: een middelgrote, stijlvolle blokhut met zadeldak. Deze blokhut heeft grote ramen en een dubbele deur. Lugarde tuinhuis PR17 met platdak en een kleine overkapping.  Lugarde-blokhut B22 is een robuuste blokhut met een zadeldak. Deze blokhut heeft veel ramen en een glazen deur.

Lugarde vijfhoekig tuinhuis P5D9 met plat dak. Het tuinhuis heeft uitzetramen en dubbele deuren. Lugarde tuinhuis PR2 met platdak, hij is voorzien van twee vaste ramen en dubbele deuren

De voordelen van een kantoor in uw tuin

1. Eigen werkplek

Zoals net is aangegeven is het steeds populairder om thuis te werken, dit kunt u makkelijk aan uw keukentafel doen als u alleen woont. Helaas is dit niet mogelijk als u een gezin hebt of samen woont, het gevolg hiervan is dat u snel af bent geleidt. Een tuinhuis of blokhut in uw eigen tuin kan hiervoor de oplossing zijn.

2. Minder reistijd

Naast een rustige werkplek bij huis, heeft het thuiswerken nog een voordeel. Dat is dat u later op kunt staan omdat u geen rekening meer hoeft te houden met de reistijd naar u werk. Het is natuurlijk ook heerlijk dat u niet meer in de file hoeft te staan of in een overvolle trein.

3. Eigen tijden indelen

Als u een eigen bedrijf heeft, is het makkelijk om uw eigen werktijden in te plannen. Het is heerlijk om een keer laat op te staan en eventueel iets langer door te werken.

Naast deze punten zijn er nog meer voordelen. De aanschafkosten van een tuinhuis zijn eventueel aftrekbaar van belasting als dit fiscaal gezien kan. Hiervoor moet u een expert inhuren.

Delen:
Om Lugarde goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.