Inspiratie

Wat is een tuin tegenwoordig zonder tuinhuisje? Veel mensen kiezen ervoor om een tuinhuis in hun tuin te plaatsen. Een tuinhuis is niet alleen heel erg mooi maar ook heel functioneel. Er zijn verschillende manieren om uw tuinhuis in te vullen. U hoort vaak dat een tuinhuis wordt gebruikt als opslagruimte, maar wat zijn creatieve manieren om uw tuinhuis in te zetten? Bestel gratis onze catalogus en ontdek onze unieke 3D-configurator.

Catalogus-aanvragen  Button-lugarde-configurator-1

Tuinkantoor

Tegenwoordig werken er veel mensen thuis. Het nieuwe werken wat nu ook thuis werken wordt genoemd. Dit geldt zowel voor de werkgever als de werknemer. Het ideale werken zou zijn in uw eigen tuinkantoor, waar u niet afgeleid kan worden door uw kinderen en/of uw man of vrouw. Thuis werken zorgt ervoor dat u meer tijd hebt en geen last hebt van akelige files.

Een eigen fitnessruimte

Houdt u ervan om heerlijk alleen te sporten in plaats van in een massale sportschool? Kies ervoor om een tuinhuis in uw achtertuin te plaatsen en maak uw eigen fitnessruimte. U kunt er alleen gewichten in leggen, maar u zou er ook een danszaal, een kickboxruimte of een yoga ruimte van kunnen maken. U kan helemaal tot rust komen in uw eigen fitnessruimte in uw achtertuin.

Bed & Breakfast

Wilt u een extra ruimte om gasten te kunnen ontvangen? Dat is mogelijk met een tuinhuis. Zorg voor goede isolatie en uw tuinhuis of blokhut is geschikt om te overnachten.

Wellness

Een wellnesscenter in uw achtertuin. Een eigen plek om heerlijk tot rust te komen. U hoeft niet voor een dagje naar de sauna een dure entree te betalen maar u kunt zo uw achtertuin in gaan. U kunt ervoor kiezen om in uw tuinhuis een sauna te plaatsen of een jacuzzi.

Bedrijfsruimte

Als u een eigen bedrijfsruimte aan huis wilt hebben kunt u dat maken in een tuinhuis. U kunt er een beautysalon van maken of uw kapperszaak aan huis. Zoals al eerder aangegeven is het ook mogelijk om uw eigen kantoor aan huis te hebben.

Atelier

Houdt u erg veel van schilderen of knutselen? Hoe gaaf zou het zijn om uw eigen atelier bij huis te hebben? Een plek voor uzelf om u creativiteit te uiten op een doek of door andere mooie creaties te maken.

Tweede living

Een tweede huis is erg duur en toch is het mogelijk om een heerlijke tweede plek te hebben om tot rust te komen. U hoeft er niet voor weg maar kunt even de achtertuin in lopen en in uw eigen tuinhuis te genieten.

Kroeg of mencave

Een mencave of een kroeg bij uw eigen huis is een droom van iedere man en van sommige vrouwen. Maar hoe makkelijk en gaaf is het om een plek te hebben waar u gezellig met vrienden en familie kan zitten. Een deel van het huis, waar alles voor elkaar is en u alleen voor de nodige drankjes en hapjes moet regelen. Heeft u een feestje buiten en het gaat regenen? Dan is er altijd nog een plek waar u altijd naar binnen kunt gaan.

Buitenkeuken

Van veel mensen is het naast een kroeg in eigen tuin een wens om een buitenkeuken te hebben. Als het te warm is om binnen te koken is het een uitvinding om buiten te koken. U hoeft niet meer de barbecue naar buiten te halen maar hebt alles altijd voor elkaar. Heerlijk onder uw overkapping koken.

Speelkamer

Vindt u het vervelend dat uw kinderen hun speelgoed niet opruimen als ze uitgespeeld zijn? Maak van uw tuinhuis een kinderparadijs! Ze hebben lekker een eigen plekje waar de meiden kunnen spelen in hun prinsessen kamertje en de jongens kunnen spelen in hun geweldige jungle. Richt het zo in waar uw kinderen van houden.

Heeft u genoeg inspiratie opgedaan en weet u wat u nu wilt? Bekijk onze veranda’stuinhuizen en blokhutten. Maatwerk is zonder extra kosten. Bestel gratis onze catalogus en ontdek onze unieke 3D-configurator.

Catalogus-aanvragen Button-lugarde-configurator-1

 

Delen:
Om Lugarde goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.