Tuinhuis, overkapping of garage in 3D ontwerpen!

Met onze unieke 3D-configurator ontwerpt u uw eigen tuinhuis, blokhut, overkapping, tuinkantoor of carport in slechts enkele stappen. Dit biedt een groot voordeel: u kunt uw tuinhuis of overkapping helemaal naar uw persoonlijke wensen ontwerpen. Vervolgens kunt u uw eigen ontworpen tuinhuis vanuit elke gewenste hoek bekijken. Hierdoor ziet u van tevoren hoe uw zelf ontworpen tuinhuis of overkapping straks uw tuin verrijkt!

Al meer dan 40 jaar ontwerpt en produceert Lugarde tuinhuizen en overkappingen van hoogwaardige kwaliteit. Zowel standaardproducten als maatwerk. U kunt een maatwerkofferte aanvragen via deze website. Maar nu kunt u ook uw eigen tuinhuis in 3D ontwerpen en via de configurator een offerte opvragen!

NIEUW – Bekijk het ontwerp in Augmented Reality

De configurator werkt op laptop en desktop in Chrome en Firefox.

Let op: De configurator werkt niet op tablet en mobiel, wel op laptop en desktop.


Een tuinhuis of tuinkantoor ontwerpen in slechts een paar stappen

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp uw eigen tuinhuis, blokhut, veranda, tuinkantoor of carport met de nieuwe 3D-configurator van Lugarde. Onze configurator geeft precies weer wat u heeft ontworpen. Zo ziet u al voor uw bestelling hoe uw eigen ontwerp straks uw tuin verrijkt. Het gebruik van de configurator is kosteloos en vrijblijvend.

Ontwikkeling van de tuinhuis configurator

Met onze configurator kunt u zelf maten, vormen, kleuren en andere opties selecteren. Zo kunt u uw tuinhuis naar eigen smaak en wens ontwerpen. De nadruk ligt op eenvoudig gebruik en realistische visualisatie. De configurator werkt op elke webbrowser. Extra software-installatie is niet nodig.

Stap voor stap naar uw perfecte tuinhuis of overkapping

Stap 1: Kies uw product

Allereerst heeft u de keuze uit drie categorieën:

  • Tuinhuis/ blokhut
  • Garage
  • Veranda

Onze tuinhuizen worden  opgebouwd volgens het Prima 3=1 systeem, het Pro-systeem, Paneel-systeem of het Blokhut-systeem. De wanden worden zonder schroeven en spijkers in de hoekstaanders geschoven of gestapeld. Tuinhuizen hebben strakke hoeken behalve het blokhut-systeem. Dit is een houtstapelbouw waarbij de uiteinden van de wanddelen over elkaar vallen. (molenwiek-verbinding)

 

Na het selecteren van de door u gewenste categorie, kunt u de gewenste grondvorm kiezen. U kunt uw zoekopdracht verfijnen door gebruik te maken van de filters. Wanneer u een geschikte grondvorm gevonden heeft, klikt u op ‘Aan de slag’ waarna het ontwerpen kan beginnen.

Stap 2: Wanden en palen

Hier selecteert u de vorm, afmetingen en doorsnede van uw tuinhuis. De afmetingen zijn te veranderen door de lijnen in de plattegrond naar binnen of buiten te verschuiven. Ook kunt u kiezen of u een luifel en/of glaswand wilt. Deze kunt u invoegen door op de plattegrond op de muren van het huisje te klikken. Nu kunt u een luifel en/of glaswand selecteren.

Een glaswand kunt u vergroten of verkleinen. Wanneer u kiest voor een luifel, kunt u deze zo lang maken als u wilt. Daarnaast kunt u ook het aantal palen kiezen en aangeven of u wel of geen decoratieve sokkels wilt. In de configurator kunt u ook balustrades tekenen.

Stap 3: Daken

Bepaal hier de gewenste dakvorm. Kiest u voor een schuin dak? Dan kunt u ook de kleur van uw dakshingles (gratis) selecteren. In een latere stap kunt u uw dak aanvullen met regengoten of regenpijpen.

Stap 4: Deuren

Links in het scherm staan al onze deuren. Deze worden standaard geleverd met HR++ dubbelglas en driepuntssluiting. Selecteer eerst de door u gewenste deur. U kunt een deur aan uw ontwerp toevoegen door op een plusteken (+) in het ontwerp te klikken. De plustekens geven aan waar de gekozen deur in uw tuinhuis past. Wilt u meerdere deuren? Selecteer dan nog een deur en voeg ook die toe. Extra optie: U kunt in de plattegrond op de deur klikken en dan kiezen voor veiligheidsglas.

Stap 5: Ramen

Onderaan in het scherm kunt u een raam selecteren. Onze ramen zijn ook voorzien van HR++ dubbelglas (inbegrepen in de prijs). In de plattegrond kunt u het gewenste raam invoegen door op het plusje te klikken. De plusjes geven aan waar u ramen kunt invoegen. Extra optie: U kunt in de plattegrond op het raam klikken en dan kiezen voor veiligheidsglas.

Stap 6: Behandeling

U kunt uw tuinhuis, blokhut of overkapping laten behandelen. Elke behandelmethode heeft zijn eigen voordelen. Bij Lugarde kunt u kiezen uit:

  • Sproei-impregneren in de kleuren transparant wit, transparant groen, transparant bruin en transparant blauw-grijs.
  • Keteldruk-impregnatie in bruin of groen (Alleen mogelijk bij het Pro- of Blokhutsysteem).
  • Dekkend beitsen. Dit kan in de kleuren Zuiverwit (RAL9010), Stofgrijs (RAL 7037), Zwartgrijs(RAL 7021), Kiezelgrijs (RAL 7032), Kwartsgrijs (RAL7039) of Transparant eiken

Selecteer links in het scherm de behandeling en de kleur. Deze worden automatisch aangepast in uw 3D-voorbeeld. U kunt maximaal drie verschillende kleuren per huis selecteren. Meer uitleg over de behandelingen vindt u in de configurator zelf of op onze webpagina met behandelingen voor uw tuinhuis of overkapping.

Stap 7: Overige keuzes

Als de basis van uw tuinhuis of overkapping klaar is, kunt u de afwerking selecteren. Veel is al gratis inbegrepen, zoals de dakshingles, chroom deurbeslag en de dakafwerking.

U kunt in deze stap opties toevoegen zoals een Stormankerset, een binnen- en buitenvloer of een zolder.

Daarnaast heeft u bij deze stap de mogelijkheid extra verf bij te bestellen.

Bekijk alle Lugarde-voordelen die zijn inbegrepen in de prijs.

Stap 8: Afronding

Tussendoor een prijsspecificatie bekijken? Klik dan op het winkelwagen-symbool. Als u op het informatie-symbool klikt, verschijnt informatie over de stap waar u in de configuratie bent. Hulp nodig? Klik in het menu op de optie ‘hulp vragen’ en stel uw vraag per e-mail. Wij kunnen uw ontwerp dan zien en u verder helpen. Bent u klaar om uw droomhuisje nu te maken?

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen? Of wilt u het adres van een Lugarde-specialist bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

NIEUW – Ontwerp in Augmented Reality bekijken!

Het is mogelijk om het ontwerp wat u maakt in Augmented Reality te bekijken, zo kunt u het ontwerp op schaal in de eigen tuin plaatsen. Na het doorlopen van alle stappen in de configurator verschijnt de knop augmented reality. Wanneer u hierop klikt en de aanwijzingen volgt, ontvangt u een e-mail. In de e-mail staan de verdere instructies, met een mobiel is het dan gemakkelijk om het tuinhuis zelf in de tuin te zetten. Hierna kan er compleet gekeken worden of het tuinhuis past, er kan omheen gelopen worden en er kan zelfs naar binnen worden gekeken.

Nu beginnen!

Wilt u zelf uw droomtuinhuis of overkapping ontwerpen? Ga dan nu naar de 3D-configurator. De configurator werkt op laptop en desktop (Chrome en Firefox). Wilt u liever dat wij een ontwerp voor u maken? Vraag dan gratis en vrijblijvend een maatwerkofferte bij ons aan.


Let op: De configurator werkt niet op tablet en mobiel, wel op laptop en desktop.

Delen:
Om Lugarde goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.