Onze bouwsystemen

Pro-systeem

Het Pro-systeem is ontwikkeld in 2015 en biedt een moderne en robuuste uitstraling. De wand-elementen worden in massieve palen geschoven van 14 x 14 cm. Door aluminium strips worden de wanddelen gefixeerd in de paal, waardoor er een stevige constructie ontstaat. De montage is eenvoudig, en toch zeer stabiel. Bovendien is het Pro-systeem perfect geschikt voor isolatie.

 

Bekijk nu ons assortiment tuinhuizen in het Pro-systeem!

Blokhut-systeem

Het populaire blokhut-systeem wordt gekenmerkt door overlappende hoekverbindingen. Dit zorgt voor een klassieke en landelijke uitstraling. De veer en groef passen perfect in elkaar, waardoor een sterke verbinding ontstaat.

Lugarde-blokhut BP80b is een vierkante blokhut met een rustiek uiterlijk. Deze blokhut heeft een plat dak en een glazen deur.

Verschillende wanddiktes

Net als de tuinhuizen, zijn de blokhutten van Lugarde beschikbaar in verschillende maten en wanddiktes. Blokhutten met een wanddikte van 68 mm hebben een dubbele veer en groef. Hierdoor zijn deze blokhutten bijzonder geschikt voor isolatie. Zelfs tijdens de koudere helft van het jaar kunt u prima gebruikmaken van uw blokhut. Lugarde biedt talloze vormen en mogelijkheden: van een klein blokhutje tot een enorm vakantiehuis met meerdere slaapkamers.

Ontdek nu onze blokhutten!

Prima-systeem

Het unieke, gepatenteerde Prima-systeem is ontwikkeld door Lugarde in samenwerking met de TU Delft. Het Prima-systeem maakt gebruik van een techniek waarbij de gefreesde wanddelen worden ingeschoven in hoekprofielen.

Houten prieel van Lugarde met piramidedak

Zeer stabiel en eenvoudig op te bouwen

Door nauwkeurig bewerkte onderdelen en aluminium profielen aan de binnenkant van de hoekstaanders, passen alle elementen perfect in elkaar. Hierdoor ontstaat een zeer stabiele constructie die lange tijd mee gaat.

Verschillende designs

De tuinhuizen van het Prima-systeem hebben moderne en strakke hoeken. Qua vorm van het tuinhuis heeft u de keuze uit vierkant, rechthoekig, vijfhoekig en achthoekig.

Bekijk nu ons assortiment tuinhuizen in het Prima-systeem!

Paneel-systeem

Dit is het jongste lid van onze Lugarde familie en biedt u een strak en modern uiterlijk met een industriële look. Het mix and match systeem bestaat uit kant en klare panelen waarmee u in een zeer korte tijd uw huis kunt bouwen. Dit systeem is dus snel en eenvoudig te monteren omdat wanden pre-gefabriceerd worden in onze fabriek. Wandpanelen zitten tussen de palen waardoor een modern ogende constructie ontstaat.

Luxe tuinhuis met overkapping      Lugarde tuinhuis paneel systeem

 

Mix and Match

U bepaalt de paneelmaten vanaf 1.50 mtr. en daarna in stappen van 50 cm. Hierbij combineert u eenvoudig de panelen met ramen en deuren en kiest daarbij ook uw eigen houtsoort. Siberisch Lariks, Douglashout, Vurenhout of een Steigerlook. Het kan allemaal. Het eindresultaat is een tuinhuis of tuinkantoor in een hedendaags jasje.

Maatwerk en configurator

Voor welk bouwsysteem u ook kiest, u kunt elke tuinhuis, blokhut, veranda, houten garage en carport naar eigen wens aanpassen. Bijna alles is mogelijk. Pas de afmetingen of het daktype aan. Voeg een binnenvloer of isolatie aan het ontwerp toe. Kies andere deuren, ramen of glasschuifwanden uit ons ruime assortiment. Verander de vorm of breid het tuinhuis met een extra kamer uit. Vraag een maatwerkofferte bij ons aan of ontwerp een tuinhuis naar eigen wensen in de 3D-configurator van Lugarde en bekijk uw tuinhuis direct uit elke hoek!

Delen:
Om Lugarde goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.