Een studio in uw tuinhuisje!

Ben je artistiek begaafd en wil je een ruimte creëren voor je passie? Dan is een tuinhuis van Lugarde precies wat u zoekt. Een tuinhuis biedt u veel ruimte om uw kunstwerken te creëren en is zeer inspirerend door zijn verbondenheid met de natuur. Ook als u graag foto’s of video’s maakt, kunt u uw houten tuinhuis nog steeds gebruiken. De muren van het tuinhuis zijn ideaal voor het ophangen van uw foto’s, zodat iedereen die u bezoekt een perfecte indruk krijgt van uw kunst.

De voordelen van een artelier in uw tuinhuis:

1. Ongestoorde kunst

Vindt u thuis of in openbare ateliers niet genoeg rust om uw kunst te maken? In uw tuinhuis heeft u de mogelijkheid om ongestoord uw foto’s en schilderijen te maken en bewerken. In tegenstelling tot in het huis, heeft u rust en ruimte in uw tuinhuis en kunt u ongestoord foto’s en schilderijen opslaan en heeft u alles altijd bij de hand.

2. Verbinding met de natuur

Waar kunt u beter creatief  zijn dan direct in de natuur? Met een tuinhuis heeft u een indrukwekkend uitzicht in uw tuin en kunt u zich laten inspireren door de natuur. Creëer schilderijen van natuurlijke landschappen. Zo komt u tot genoeg inspiratie voor al uw volgende kunstwerken.

3. Eerste tentoonstellingen

Als u enkele kunstwerken heeft gemaakt, is het atelier in uw tuinhuis ook geschikt voor een tentoonstelling voor publiek. Op zo’n tentoonstelling kunt u ook gebruik maken van uw tuin. Stel uw schilderijen op in uw tuin en inspireer uw gasten!

Delen:
Om Lugarde goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.