Een blokhut op maat laten maken

U bent al een tijdje bezig met uw tuin maar deze mist nog iets om hem echt af te maken. Tegenwoordig zijn houten tuinhuizen of blokhutten echt niet meer weg te denken uit een hedendaagse tuin. Het verschil tussen een tuinhuis en een blokhut is niet bij iedereen bekend. Het precieze verschil tussen een tuinhuis en een blokhut zit hem in de hoekverbinding. Bij een blokhutverbinding vallen de uiteinden van de balken iets over elkaar heen. Bij tuinhuizen komen de uiteinden van de balken tegen elkaar aan. Dit zorgt voor de strakke, moderne uitstraling. Een prachtige moderne houten tuinhuisje maakt een tuin echt af. Houdt u liever van een wat meer traditionele en klassieke uitstraling. Dan kunt u kiezen voor een prachtige houten blokhut van Lugarde.

3D-Configurator

Lugarde - houtstapelbouw met 68 mm dikte mogelijkBij het prima-systeem van Lugarde wordt gebruik gemaakt van een techniek waarbij de gefreesde wanddelen worden ingeschoven in hoekprofielen.

Waarvoor gebruikt u een houten blokhut?

Een houten blokhut heeft natuurlijk oneindig veel doeleinden. Ten eerste kan deze gebruikt worden als standaard opbergruimte om tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen op te bergen. Toch zijn er genoeg creatievere ideeën voor het gebruik van uw houten blokhut. Denk bijvoorbeeld het gebruik van uw houten blokhut als extra werkruimte of kantoor. Uw eigen ruimte in de tuin zorgt ervoor dat u ongestoord in de tuin kunt werken. Ook is het mogelijk om uw houten blokhut als extra woonruimte of lounge te gebruiken. Ontwerp en maak uw blokhut als klassieke winterse lodge en decoreer deze van binnen met het juiste meubilair om daarna heerlijk in de koude maanden te genieten in uw eigen lounge. Een andere optie is om een houten blokhut te maken voor uw kinderen. De extra ruimte in de tuin is ideaal voor kinderen om samen met hun vrienden als speelruimte te gebruiken. Richt hem in met blauwe muren voor de jongens of roze muren voor de meisjes. Kortom een houten blokhut is op enorm veel manieren te gebruiken.

Een Lugarde-tuinhuis kan gebruikt worden als praktijk aan huis - massageEen Lugarde-tuinhuis kan gebruikt worden om bezig te zijn met uw hobby. Dit tuinhuis is ingericht als een fitnessruimteInspiratie voor gebruik Lugarde-tuinhuis: she shedEen Lugarde-tuinhuis kan gebruikt worden als werkplaats

Op maat gemaakt bij Lugarde

Heeft u nu een geweldig idee voor het gebruik van uw tuinhuisje maar heeft u niet het juiste model gevonden op de website van Lugarde? Bij Lugarde is het mogelijk om een tuinhuisje te maken helemaal op maat gemaakt naar uw wens. Hiervoor maakt u gebruik van de 3D-configurator van Lugarde. Via de configurator kunt u uw droomhuisje helemaal zelf samenstellen. U begint met het kiezen van de vorm. Wilt u een vierkant huisje, rechthoekig, 5-hoekig of toch anders? Hierna kunt u zelf kiezen uit de breedte, lengte en diepte zodat de blokhut precies in uw tuin past. Nadat uw blokhut vorm heeft gekregen, kunt u nog kiezen voor een bepaalde wanddikte, het soort dak (zadeldak, asymmetrisch dak, etc.), het soort deuren en de soorten ramen. Als uw blokhut compleet vorm heeft gekregen, kunt u ook nog kiezen voor het soort behandeling dat u uw blokhut wil geven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sproei-impregnatie of keteldruk-impregnatie. Dit is slechts een voorbeeld van wat u kunt in de configurator van Lugarde.

Bent u meer geïnteresseerd in een carport of veranda dan kunt u ook deze helemaal zelf naar wens samenstellen in onze 3D-configurator. Lugarde heeft al meer dan 38 jaar ervaring in het produceren van houten tuinproducten en helpt u graag met samenstellen van uw tuinhuisje of blokhut.

3D-Configurator
Delen:
Om Lugarde goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.