Lugarde
De beste kwaliteit
Maatwerk zonder extra kosten
5 jaar garantie
Uw tuinhuis als kantoor

Uw tuinhuis als kantoor

Terug

Afgelopen week hebben wij geschreven over hoe u uw tuinhuis in een privé fitnessruimte kon veranderen. Deze week geven we u enkele tips/ voordelen van een tuinhuis als kantoor.


Wordt u ook zo vermoeid van urenlang in de file staan onderweg naar uw werk? Heeft u al een kantoor in huis, maar moet deze klaar worden gemaakt voor een nieuw familielid? Dan is een kantoor in uw tuinhuis de beste oplossing. Met onze isolatiesystemen kunt u het gehele jaar relaxed werken in uw kantoor.

De voordelen van een kantoor in uw tuinhuis

Als u al een kantoor in huis hebt en deze wilt verplaatsen naar uw tuinhuis, zal dit betekenen dat u meer privacy heeft. U werkomgeving en leefruimte worden goed gescheiden, waardoor u tijdens het werk minder snel afgeleid bent. Een de houten uitstraling geeft een rustgevend een aangenaam effect en zal uw creativiteit en concentratie stimuleren.

Als u nog niet over een eigen kantoor aan huis beschikt, bespaart u niet alleen reistijd maar doet u ook nog wat voor het milieu. U hoeft alleen maar een paar stappen te zetten naar uw tuinhuis kantoor en uw auto staat in uw garage. Daarnaast bent u ook nog eens flexibeler qua werktijden, het kan mogelijk zijn om uw eigen tijden in te richten als u voor uzelf werk. Als u voor een baas werkt is eventueel te overleggen. Door uw eigen tijden in te richten, kunt u meer tijd met uw familie doorbrengen. Het is niet alleen een voordeel voor uzelf, maar ook heerlijk voor uw familie.

Lugarde Home Office tuinhuis

Aanleggen van elektra en verwarming

Een werkomgeving moet comfortabel zijn en van verschillende gemakken voorzien zijn. Eigenlijk begint het met de juiste temperatuur, niemand wordt er vrolijk van om in een koude ruimte aan het werk te zijn. Daarom is goede verwarming van belang voor het kantoor in een tuinhuis. Een voordeel van de huisjes van Lugarde is de mogelijkheid om deze te laten isoleren. Dit maakt het tevens goed geschikt voor werk in de zomer, de warmte is ook goed buiten te houden.

U kunt zowel de vloeren als de wanden laten isoleren, dit betekent dat het kantoor aan huis het hele jaar goed te gebruiken is, ook bij lagere temperaturen. Verwerk ook nog een vorm van verwarming in het tuinhuis en u bent helemaal zeker van een heerlijk warme plek om aan de slag te gaan. U kunt het tuinhuis verwarmen met heaters, aanleggen van een daadwerkelijke verwarming of misschien wilt u wel iets doen met zonnepanelen. Alles is mogelijk.

Een ander essentieel element is het aanleggen van elektriciteit in het tuinhuis. Het moderne kantoorwerk kan niet zonder computer en andere elektrische apparaten, dus het is van belang om elektra aan te leggen in het tuinhuis. Ook het werken in de avond wordt een stuk makkelijker als u v

Internet en telefonie

Een van de grote voordelen van het creëren van een kantoor in uw tuinhuisje is het hebben van een sterke internetverbinding – uw WiFi-verbinding! We leven in een wereld waar een internetverbinding een erg grote rol speelt in het leven van bijna iedereen. En laten we eerlijk zijn, bij kantoorwerk hoort internet. Misschien kunt u volstaan met een verbinding met de mobiele telefoon, maar in veel gevallen is het toch prettig om een stabiele verbinding via WiFi te hebben.

Een ander aspect wat nog te overwegen is, is een telefoonlijn. Hoewel we steeds vaker zien dat deze niet meer nodig is omdat het telefoonverkeer zich verplaatst naar de mobiel wil je dit misschien toch toevoegen. Zo kun je wel werk en privé goed gescheiden houden.

Veiligheid tegen diefstal

Wat betreft veiligheid zijn onze tuinhuizen en blokhutten de juiste keus! Met ons driepuntssluiting vergrendelingssysteem is uw tuinhuis perfect beveiligd en hoeft u zich geen zorgen te maken, dat uw documenten en eventueel een laptop in verkeerde handen vallen. Wanneer u nog meer beveiliging wilt, kunt overwegen om een bewakingssysteem te installeren om inbrekers weg te jagen. Uw werkomgeving en leefruimte worden goed gescheiden, waardoor u tijdens het werk minder snel afgeleid bent. De houten uitstraling geeft een rustgevend en aangenaam effect en zal uw creativiteit en concentratie stimuleren.

Lugarde driepuntssluiting tuinhuis

Een tuinhuis met een overkapping

Een ander extraatje voor uw tuinkantoor is een veranda. Hier kunt u uw klanten rustig verwelkomen. Het biedt extra ruimte om te werken en klanten te ontvangen.

Lugarde tuinhuis PR38 kantoor     Lugarde tuinhuis P566 kantoor

Vond u deze blog leuk? Meld u dan aan voor onze gratis maandelijkse nieuwsbrief en u ontvang elke maand een nieuwe blog!

Newsletter Lugarde sign up