Lugarde
De beste kwaliteit
Maatwerk zonder extra kosten
5 jaar garantie
Een feestje bouwen in uw eigen tuinhuis!

Een feestje bouwen in uw eigen tuinhuis!

Terug

Een feestje bouwen, dat hoeft niet per se in huis! Een mooi voordeel hiervan, u heeft geen overlast en rommel in huis. Of het nu gaat om een winterbarbecue, een cocktailparty, nog even een borrel na het buurtfeest of een afterparty na het lokale carnavalsfeest, het is allemaal mogelijk in uw eigen tuinhuis!

Een tuinhuis of blokhut van Lugarde geeft bescherming tegen de kou of tegen de zon maar ook privacy, gezelligheid en veel comfort. Het is eigenlijk gewoon een ultieme plek om het dak eraf te feesten met uw vrienden en familie. Belangrijk is wel dat u het tuinhuis uitkiest dat past bij uw stijl en dat kan bij Lugarde heel gemakkelijk. Het is met onze unieke 3D-configurator mogelijk om een tuinhuis te bouwen dat perfect in uw tuin past en waar u prima een feest kunt gaan geven.

Lugarde Feestje Tuinhuis Lugarde Tuinhuizen Feest

Voordelen van een feestje in uw eigen tuin? Het tuinhuis of de blokhut geeft veel privacy, u kunt werkelijk een geweldige tijd doorbrengen met vrienden en zelf bepalen hoe lang het feest duurt. Staat het tuinhuis een beetje afgelegen in uw tuin, dan kunt u ook de muziek wat harder zetten zonder dat de buren daar direct last van hebben. En de laatste ronde? Die is er misschien in uw tuinhuis L-vorm helemaal niet, in ieder geval, u bepaalt zelf wanneer de laatste drankjes geserveerd worden. Verder is een feestje in uw eigen tuin natuurlijk goedkoper. Een gemiddeld drankje in de bar kost al snel tussen de €2,50 en €5,00 per stuk. En dan hebben we het nog helemaal niet over cocktails gehad. Daarom is het veel gunstiger om in uw eigen tuin een feestje te geven.

Lugarde Tuinhuis Feest

Laten we in ieder geval nog even benoemen wat de essentiële elementen zijn van een geslaagd feestje in uw tuinhuis zijn:

  • Zorg voor goede muziek (hou wel rekening met buren en buurtbewoners)
  • Zorg voor een koelkast gevuld met lekkere drankjes
  • Zorg voor lekkere snacks
  • Optioneel, een passend thema (lees hieronder verder)

Wat dacht u van een Halloween feest in het najaar? Een Ibiza cocktailparty in de zomer of een echte Frozen winter bbq met de kinderen? Wat misschien ook leuk is, een karaoke avond in uw tuinhuis. Welk thema u ook kiest, wat u natuurlijk altijd nodig heeft is de juiste locatie in de vorm van een passend tuinhuis of een mooie blokhut.

Lugarde Tuinhuis Feest

Enthousiast geworden over een feestje in uw tuinhuis?

Na het lezen van deze informatie enthousiast geworden? Bekijk onze complete brochure online, hier leest en ziet u nog veel meer over het aanbod van onze tuinhuizen en blokhutten. Heeft u vragen over onze producten of wilt u overleggen met een medewerker wat er mogelijk is in uw situatie, neem telefonisch contact met ons op via 0573 401 800. Nooit meer iets missen van Lugarde? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.