Aanbiedingen tuinhuizen

26 september 2017| Nieuws| Marie

Regelmatig heeft Lugarde enkele showmodellen maar ook nieuwe tuinhuizen in de aanbieding. Op deze site willen we u een overzicht geven. Bij interesse of voor het verstrekken van meer informatie kunt u via ons contactformulier of per e-mail aan thomas@lugarde.nl contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Verkoop showmodellen

Hier worden modellen aangeboden, die op één van onze vele showterreinen door heel Nederland te bezichtigen zijn. De modellen zijn slechts 1,5 jaar oud en van teruggedroogd eersteklas vurenhout uit noordelijke landen gemaakt. Het is belangrijk om te weten dat deze modellen door de koper gedemonteerd en vervoerd moeten worden.

Model 1: Hamilton PH01

Hamilton PH01 van Lugarde is een robuuste veranda die gemaakt is in het pro-systeem. Deze veranda heeft een zadeldak.Nieuwprijs: €3.695,-

Nu voor: €1.995,-

Deze ruime kapschuur is ideaal om samen met een grote groep vrienden of familie van een heerlijk barbecue te genieten. Door de half en volledig gesloten wanden zit u ook bij minder weer lekker beschut en kunt u toch van uw tuin genieten.

Deze vrijstaande veranda is compleet behandeld met een bruine keteldruk-impregnatie. Een keteldruk-impregnatie is onderhoudsarm omdat een aanvullende behandeling niet meer nodig is. De veranda is volledig beschermd. Bovendien blijft de houtstructuur zichtbaar. Het dak is beschermd door zwarte bitumen dakshingles. De palen zijn gelamineerd om kromtrekken te voorkomen.

Eigenschappen

Breedte: 486 cm Daktype: Zadeldak
Diepte: 350 cm Dakoverstek: 35 cm
Wanddikte: 28 mm Wandhoogte: 248 cm
Bouwsysteem: Pro-Systeem Nokhoogte: 331 cm

 

Aanbiedingen van nieuwe tuinhuizen

Regelmatig heeft Lugarde ook een aantal nieuwe modellen in de aanbieding. Deze zijn nog origineel verpakt en bij aankoop worden deze naar een door u opgegeven adres (binnen Nederland) geleverd.

Model 1: Blokhutgarage met berging

Lugarde blokhut: garage met zadeldak en dubbele garagedeurNormale prijs: €7.050,-

Nu voor: €3.500,-

Deze garage of berging biedt veel ruimte voor het parkeren van uw auto zodat deze optimaal tegen alle weersomstandigheden beschermd is. De dubbele garagedeur heeft de afmetingen (inclusief kozijn) van 254 x 204 cm. De enkele volhouten loopdeur is voorzien van een zeer veilige driepuntssluiting en gelamineerd.

De garage is in het blokhut-systeem ontworpen. Door de overlappende hoekverbindingen ontstaat een sterke constructie die weer- en waterdicht is. Voor het dak worden shingles meegeleverd. Hier kan gekozen worden tussen de kleuren zwart, groen, bruin, blauw of rood. Het huis wordt onbehandeld geleverd. Alle onderdelen bestaan uit eersteklas vurenhout. Deze is in droogkamers teruggedroogd naar 14-16% vochtigheid. Voor meer informatie of het toesturen van bouwtekeningen kunt u contact met ons opnemen via thomas@lugarde.nl.

Eigenschappen

Breedte: 565 cm Daktype: Zadeldak 30º
Diepte: 495 cm Dakoverstek: 30 cm
Wanddikte: 44 mm Wandhoogte: 220 cm
Bouwsysteem: Blokhut-systeem Nokhoogte: 390 cm

 

Delen: