Categorie

 
 
 
 
 
 
 

Productsoort

 
 
 
 
 

Diepte

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breedte

 
 
 
 
 
 
 
 

Doorsnede

 
 
 
 
 
 

Soort dak

 
 

Wanddikte

 
 

Dakbedekking

 
 

Soort overkapping/ veranda

 
 
 
 

Tuinhuizen

Lugarde is al meer dan 35 jaar dé producent van tuinhuizen, veranda's, blokhutten, houten garages, carports en priëlen. Zoekt u een maatwerk tuinhuis of wilt u juist een standaard tuinhuisje? Bij ons kunt u voor beide terecht. Hierbij bieden wij maatwerk tegen een voordelige prijs. Daarnaast heeft u de volgende voordelen: standaard dubbelglas, hoogwaardige kwaliteit voor een voordelige prijs (door eigen fabriek), verschillende gratis opties, gratis bezorging en eenvoudige montage!

Duurzaam hout

Onze tuinhuizen zijn te herkennen aan de Prima-lijn. Hieronder vallen: achtkantige tuinhuisjes, vijfhoekige tuinhuizen, piramide tuinhuizen (vierkant of rechthoekig), tuinhuizen met overkapping of veranda en tuinhuisjes met platte daken. Lugarde tuinhuizen bestaan uit eersteklas Noord-Europees vurenhout. Ons hout groeit in landen waar het klimaat koud is en de bomen langzaam groeien. Hierdoor zitten de jaarringen kort op elkaar en is het hout stabieler. Het hout wordt in speciale droogkamers teruggedroogd tot circa 14-16% vochtigheid. Daarmee beperken we krimp van het hout. De leveranciers van ons hout zijn FSC- en PEFC-gecertificeerd.

Prima 3=1 systeem

In 2001 heeft Lugarde een systeem ontwikkeld waarbij gefreesde wanddelen perfect passen in bijbehorende hoekstaanders. De hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium inschuifstrips. Dit komt de sterkte en duurzaamheid van het tuinhuis (bij alle weertypes) meer dan ten goede. Het Prima 3=1 systeem blijkt een zeer stabiele constructie en is eenvoudig te monteren. De wanden worden zonder spijkers en schroeven opgebouwd! Hierbij is rekening gehouden met de werking van het hout. Door dit systeem zijn de tuinhuizen makkelijk en snel op te bouwen.
 

Prima 3=1 systeem

Tuinhuis in kleur

Wilt u uw tuinhuis voorbehandeld in een kleur? Bij Lugarde kunt u kiezen uit vier verschillende transparante kleuren: bruin, wit, groen en blauw-grijs. Na de voorbehandeling is uw tuinhuis voorzien van een eerste beschermlaag. Een in wit voorbehandeld tuinhuis kunt u het beste binnen een jaar weer verven; de overige kleuren na één tot drie jaar (afhankelijk van de locatie en weersomstandigheden). Met deze voorbehandeling heeft uw tuinhuis bij aflevering al een eerste beschermlaag. Dit is zeer praktisch. De binnenkant en de delen waar u na montage niet meer bij kunt zijn dan al behandeld.

 

Wit
Groen
Eiken- bruin
Blauw- grijs

Ramen en deuren

Lugarde heeft een uitgebreid aanbod ramen en deuren. Deze zijn van een stevige kwaliteit en standaard voorzien van dubbelglas. U heeft de keuze uit: elektrische deuren, houten deuren, schuifdeuren en vouwdeuren. Daarnaast uit vleugelramen, uitzetramen, draai- kiepramen, vaste ramen en ramen met ventilatieroosters. Ook kunt u kiezen voor veiligheidsglas, voorzet-kruisroedes, loodstrips en een zonnescherm. De kruisroedes kunnen op een eenvoudige manier verwijderd worden door ons kliksysteem. Dit is handig als u het design van uw tuinhuis wilt veranderen en als u gaat schilderen of zemen.

Raam- uitzetter
Raam- uitzetter axaflex
Raam- uitzetter chroom
Raam- uitzetter messing
Aluminium slijtstrip
Verstelbare scharnieren
Deurbeslag chroom
Deurbeslag messing

Ramen en deuren in kleur

Lugarde biedt de optie om uw tuinhuis te laten voorbehandelen in een transparante kleur. Hierbij kunnen ramen en deuren meegenomen worden. Maar u kunt er ook voor kiezen om ramen en deuren apart te laten beitsen met een dekkende of transparante beits. De ramen en deuren van het tuinhuis worden dan door ons besproeid met een basislaag en daarna gebeitst in de kleur transparant teak, dekkend antiekwit, dekkend donkergroen of dekkend venstergrijs.

Dakbedekking van uw tuinhuis

De tuinhuizen van lugarde zijn verkrijgbaar met een piramidedak of plat dak. De piramidedaken zijn te bedekken met vijf verschillende kleuren dakshingles: rood, bruin, blauw, zwart, groen of riet. Deze zijn bij de prijs inbegrepen! Rieten daken worden ter plaatse door een rietdekker op traditionele wijze gelegd. Platte daken worden bedekt met EPDM. Onze daken zijn berkend op sneeuwlast. Het is ook mogelijk om uw dak te bedekken met dakpannen (de prijs is gelijk aan een shinglesdak). Het dak moet dan wel verzwaard worden. Raadpleeg voor rieten daken of een dakbedekking met dakpannen een Lugarde-specialist bij u in de buurt.
 

Shingles blauw
Shingles zwart
Shingles rood
Shingles groen
Shingles bruin
Plat dak
Piramidedak

Vloeren

Het is mogelijk om een vloer aan de tuinhuizen toe te voegen. De vloeren van Lugarde bestaan uit 19mm vloerplanken, vloerplinten en geïmpregneerde tussenbalkjes. Een vloer voorkomt optrekkend vocht in een tuinhuis. De vloeren zijn te behandelen en te voorzien van vloerisolatie. Vloeren worden standaard geleverd in eersteklas Noord-Europees teruggedroogd vurenhout. Daarnaast zijn ook vloeren te verkrijgen in Siberisch larikshout, dat vergelijkbaar is met hardhout. 

Maatwerk en afwerking tuinhuizen

Vindt u op onze website geen tuinhuizen die passen in uw tuin of wilt u aanpassingen verrichten op een tuinhuis dat u heeft gezien op deze website, dan is dat mogelijk. Vrijwel alle tuinhuizen van Lugarde zijn compleet naar eigen smaak samen te stellen. Dit kunt u zelf doen via het stappenplan in onze brochure of laten doen door een Lugarde-dealer bij u in de buurt. Voor de nokafwerking van uw tuinhuis heeft u de keuze uit: een messing of chromen bol, een weerhaan of weerheks. Voor deze optie worden geen kosten berekend.

Chromen bol
Messing bol
Weerheks
Weerhaan

Extra opties

Het is mogelijk om zonneschermen, wanden, ramen, deuren, vloerisolatie of isolatie toe te voegen aan uw tuinhuis. Daarnaast is het bij sommige tuinhuizen mogelijk om de ruimte uit te breiden met een zolder. Op deze website kunt u extra opties toevoegen bij het tuinhuisje van uw keuze, of vraag naar maatwerk bij de dichtstbijzijnde Lugarde-dealer.

Montage

De tuinhuizen van Lugarde staan erom bekend dat ze eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Door middel van het Prima 3=1 systeem bouwt u eenvoudig en snel uw tuinhuis op. Het is ook mogelijk om een monteur in te schakelen. Uw dealer kan u monteurs aanbevelen. Bij de tuinhuizen zit standaard een sporttas met daarin een bouwtekening, materiaalstaat, montagehandleiding en alle bevestigingsmaterialen. Tip: zorg ervoor dat er rondom uw tuinhuis voldoende loop- en werkruimte is voor het monteren en herbehandelen van het hout.

Lugarde-spacialisten met tuinhuizen

Wilt u een tuinhuis kopen en wilt u meer informatie of advies? Informeer naar een Lugarde-specialist bij u in de buurt. Dit kan via het contactformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

 

summerhouses SummerhousesGartenhäuser Gartenhäuser

Lees meer...Lees minder...
Tuinhuis Prima Louisa PL05

Doorsnede ∅ 300cm


Details

Tuinhuizen PFA01

Afmeting: 180cm X 180cm


Details

Tuinhuizen PFA02

Afmeting: 240cm X 240cm


Details

Tuinhuizen PT01

Afmeting: 180cm X 180cm


Details

Tuinhuizen PJ16

Afmeting: 240cm X 240cm


Details

Tuinhuis PS14

Afmeting: 360cm X 240cm


Details

Tuinhuizen PJ13

Afmeting: 300cm X 600cm


Details

Tuinhuizen PL02

Doorsnede ∅ 250cm


Details

Tuinhuizen PA02

Doorsnede ∅ 250cm


Details

Tuinhuizen PJ09

Doorsnede ∅ 250cm


Details

Tuinhuizen PJ02

Doorsnede ∅ 250cm


Details

Tuinhuizen PV10

Doorsnede ∅ 250cm


Details

Tuinhuizen PC02

Doorsnede ∅ 300cm


Details

Tuinhuizen PC11

Doorsnede ∅ 300cm


Details

Tuinhuizen PA04

Doorsnede ∅ 300cm


Details

1
2
3
4
5
6

Tuinhuisjes, blokhut en tuinhuis standaard dubbel glas footer

Blokhutten en tuinhuizenvoordelige prijzen  footer

Tuinhuizen en blokhutten gratis bezorging footer

Copyright 2014. Alle rechten voorbehouden Lugarde | SITEMAP | CONTACT | LINK PARTNERS | BLOG