Categorie

 
 
 
 
 
 
 

Productsoort

 
 
 
 
 

Diepte

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breedte

 
 
 
 
 
 
 
 

Doorsnede

 
 
 
 
 
 

Soort dak

 
 

Wanddikte

 
 

Dakbedekking

 
 

Soort overkapping/ veranda

 
 
 
 

Tuinhuizen:

Voor tuinhuizen is Lugarde al 35 jaar de producent! Ditzelfde geldt ook voor o.a. veranda’s, blokhutten, houten garages, recreatiewoningen, carports en priëlen Internationaal. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment met tuinhuizen en bijbehorende informatie. Naast onze standaard modellen is er ook de mogelijkheid om maatwerk tuinhuizen aan te vragen. Het aanschaffen van Lugarde tuinhuizen biedt vele voordelen zoals standaard dubbelglas, voordelige prijzen (door eigen fabrieken), gratis bezorging, verschillende gratis opties en eenvoudige montage! De tuinhuizen zijn te herkennen aan de Prima lijn.

Prima serie tuinhuizen:

Bij Lugarde vindt u verdeeld onder de prima serie de: prima achtkantige tuinhuizen, prima Fifth avenue tuinhuizen (vijfhoekige tuinhuizen), prima piramide tuinhuizen (vierkant- of rechthoekige tuinhuizen), prima tuinhuizen met overkapping/ veranda en prima tuinhuizen met platte daken. Verdeeld onder vijfhoekige tuinhuizen, achthoekige tuinhuizen en ovale tuinhuizen kunt u de tuinhuizen op maat samenstellen.

Tuinhuizen prima 3=1 systeem:

De wanden van het prima 3=1 systeem bestaan uit een, door Lugarde ontwikkeld, systeem waarbij de gefreesde wanddelen perfect passend in de bijbehorende hoekstaanders worden geschoven. De hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium inschuifstrips, een systeem dat de sterkte en duurzaamheid van het tuinhuis (bij alle weertypes) meer dan ten goede komt. Het prima 3=1 systeem is een zeer stabiele constructie en eenvoudig te monteren. De wanden worden zonder spijkers en schroeven opgebouwd waarbij rekening is gehouden met de werking van het hout. De tuinhuizen zijn op deze manier eenvoudig en snel op te bouwen.

Prima 3=1 systeem

Kleuren voor de tuinhuizen:

De tuinhuizen van Lugarde kunnen ook in kleur aan u geleverd worden. Voor uw Tuinhuis kunt u kiezen uit 4 verschillende transparante kleuren: blauw- grijs, wit, groen of eiken- bruin. Indien u voor deze optie kiest behandelen wij uw gehele tuinhuis in kleur. Uw tuinhuis wordt eerst door ons in de door u gewenste kleur gedompeld.

Na deze behandeling is uw tuinhuis voorzien van een eerste beschermlaag. De witte kleur dient u binnen 1 jaar weer te behandelen, de overige kleuren tussen de 1 en 3 jaar. Dit alles is afhankelijk van de locatie en weersomstandigheden. Het voordeel van dompelen is dat u al een eerste laag bescherming heeft, de binnenkant en de delen waar u na montage niet meer bij kunt behandelt zijn.

Wit
Groen
Eiken- bruin
Blauw- grijs

Ramen en deuren voor tuinhuizen:

Voor de tuinhuizen heeft Lugarde een zeer uitgebreid programma voor ramen en deuren. Alle ramen en deuren zijn voorzien van dubbelglas. U kunt kiezen of u uw tuinhuis met of zonder kruisroedes, veiligheidsglas, met loodstrips, vleugelramen, uitzetramen, draai- kiepramen, vaste ramen, ramen met ventilatieroosters, schuifdeuren en vouwdeuren wilt samenstellen. De voorzet kruisroedes worden zowel aan de binnen- en buitenzijde geleverd en kunnen op een eenvoudige manier verwijderd worden. Dit is handig voor wanneer u het design van uw tuinhuis wilt veranderen en wanneer u gaat schilderen of zemen.

Raam- uitzetter
Raam- uitzetter axaflex
Raam- uitzetter chroom
Raam- uitzetter messing
Aluminium slijtstrip
Verstelbare scharnieren
Deurbeslag chroom
Deurbeslag messing

De ramen en deuren voor tuinhuizen laten behandelen in kleur

Lugarde bood al de optie om de tuinhuizen te laten voorbehandelen in een transparante kleur maar we bieden nu ook de optie aan om uw ramen en deuren te laten beitsen met een dekkende of transparante beits. De ramen en deuren van de tuinhuizen worden dan door ons besproeid met een basislaag en daarna gebeitst in eventueel de kleuren transparant teak, dekkend antiekwit, dekkend donkergroen en dekkend venstergrijs.

Dakbedekking voor tuinhuizen:

De tuinhuizen van lugarde zijn verkrijgbaar met een piramidedak of platdak. De piramidedaken zijn te bedekken met 5 verschillende kleuren dakshingles rood, bruin, blauw, zwart, groen of riet. De rietendaken worden ter plaatse door de rietdekker op traditionele wijze gelegd. De platte daken worden bedekt met EPDM. Er is ook een mogelijkheid om uw dak te bedekken met dakpannen. Hiervoor dient uw dak verzwaard te worden. Informeer voor de rietendaken en dakpannen uw Lugarde dealer in de buurt voor mogelijkheden.

Shingles blauw
Shingles zwart
Shingles rood
Shingles groen
Shingles bruin
Plat dak
Piramidedak

Vloeren voor de tuinhuizen:

Als extra optie is het mogelijk om een vloer aan de tuinhuizen toe te voegen. De vloeren van Lugarde bestaan uit 19mm vloerplanken, vloerplinten en geïmpregneerde tussenbalkjes. Voordeel van een vloer in de tuinhuizen is, dat u geen last heeft van optrekkend vocht in uw tuinhuis. De vloeren voor de tuinhuisjes zijn te behandelen en te voorzien van vloerisolatie. Vloeren voor onze tuinhuizen zijn ook te verkrijgen in Siberisch Larikshout.
 

Siberisch lariks is een harde en zware houtsoort met een stevige structuur. De Siberische lariks groeit aanzienlijk langzamer dan zijn Europese soortgenoot voor tuinhuizen, dit komt door het extreme koude klimaat waarin de lariks staat. Dit maakt dat Siberisch Lariks zeer duurzaam is. De natuurlijke duurzaamheidklasse van lariks is te vergelijken met hardhout. U kunt Lariks bij gebruik boven de grond gewoon onbehandeld laten. Lariks vergrijst door de jaren heen maar kan gewoon behandeld worden. Deze verkleuring heeft overigens geen invloed op de levensduur van het hout.
 

Selecteer bij de opties in de webshop bij tuinhuizen uw vloer naar keuze of informeer naar de mogelijkheden bij uw dichtstbijzijnde dealer.

Afwerking van de tuinhuizen:

Voor de nokafwerking van uw tuinhuis heeft u de keuze uit een messing of chromen bol en weerhaan of weerheks. Voor deze optie worden geen extra kosten gerekend.

Chromen bol
Messing bol
Weerheks
Weerhaan

Maatwerk tuinhuizen:

Vindt u op de website geen tuinhuizen die passen in uw tuin of wilt u graag aanpassingen verrichten aan een bestaand tuinhuis op deze website, dan is dat mogelijk. Bijna alle tuinhuizen van Lugarde zijn compleet naar eigen smaak samen te stellen. Dit kunt u zelf doen via het stappen plan in onze brochure en prijslijst of laten doen door een dealer bij u in de buurt.

Extra opties voor de tuinhuizen:

Om de tuinhuizen aan te kleden is het mogelijk om bijvoorbeeld zonneschermen, wanden, ramen, deuren, vloerisolatie of isolatie toe te voegen aan uw tuinhuis. Daarnaast is er de mogelijkheid om sommige tuinhuizen in ruimte uit te breiden met een zolder. Selecteer extra opties voor de tuinhuizen onder de producten of informeer voor de extra opties en ander maatwerk de dichtstbijzijnde dealer.

Montage van de tuinhuizen:

De tuinhuizen van Lugarde staan erom bekend dat ze eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Doormiddel van het prima 3=1 systeem bouwt u, eenvoudig en snel, uw tuinhuis op. Bij de tuinhuizen zitten standaard een sporttas met bouwtekening, materiaalstaat, montagehandleiding, het logboek en alle bevestigingsmaterialen. Mocht er iets ontbreken neem dan contact met ons op. TIP: zorg ervoor dat er rondom uw tuinhuis voldoende loop en werkruimte is voor het monteren en herbehandelen van het hout.

Lugarde dealer met tuinhuizen:

Neem contact met ons op voor een dealer bij u in de buurt met onze tuinhuizen. Dit kan via een formulier of door telefonisch contact met ons op te nemen.

 

summerhouses SummerhousesGartenhäuser Gartenhäuser

Lees meer...Lees minder...

Doorsnede ∅ 300cmAfmeting: 180cm X 180cmAfmeting: 240cm X 240cmAfmeting: 180cm X 180cmAfmeting: 240cm X 240cmAfmeting: 360cm X 240cmAfmeting: 300cm X 600cmDoorsnede ∅ 250cmDoorsnede ∅ 250cmDoorsnede ∅ 250cmDoorsnede ∅ 250cmDoorsnede ∅ 250cmDoorsnede ∅ 300cmDoorsnede ∅ 300cmDoorsnede ∅ 300cm1
2
3
4
5
6

Tuinhuisjes, blokhut en tuinhuis standaard dubbel glas footer

Blokhutten en tuinhuizenvoordelige prijzen  footer

Tuinhuizen en blokhutten gratis bezorging footer

Copyright 2014. Alle rechten voorbehouden Lugarde | SITEMAP | CONTACT | LINK PARTNERS | BLOG