Categorie

 
 
 
 
 
 
 

Productsoort

 
 
 
 
 
 

Diepte

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breedte

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doorsnede

 
 
 
 
 
 

Soort dak

 
 

Wanddikte

 
 
 

Dakbedekking

 
 

Soort overkapping/ veranda

 
 
 
 
 

Tuinhuizen

Lugarde ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar tuinhuizen en overkappingen. Zoekt u een maatwerktuinhuis of wilt u juist een standaard tuinhuisje? Bij ons kunt u voor beide terecht. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen een gunstige prijs. Daarbij is veel in de prijs inbegrepen, zoals dakshingles, dubbelglas, driepuntssluitingen, levering, etcetera. Bekijk alle voordelen.

Duurzaam hout

Lugarde tuinhuizen bestaan uit eersteklas Noord-Europees vurenhout. Ons hout groeit in landen waar het klimaat koud is en de bomen langzaam groeien. Hierdoor zitten de jaarringen kort op elkaar en is het hout stabieler. Het hout wordt in speciale droogkamers teruggedroogd tot circa 14-16% vochtigheid. Daarmee beperken we krimp van het hout. De leveranciers van ons hout zijn FSC- en PEFC-gecertificeerd.

Maatwerk en afwerking tuinhuizen

Wilt u aanpassingen maken op een tuinhuis dat u heeft gezien of wilt u zelf een tuinhuis samenstellen? Dat kan eenvoudig. Vrijwel alle tuinhuizen van Lugarde zijn compleet naar eigen smaak samen te stellen. Met onze unieke online 3D-configurator kunt u zelf een tuinhuis ontwerpen en vanuit elke hoek bekijken in 3D. Laat u het ontwerpen liever aan ons over? Geen probleem. Vraag dan een maatwerkofferte aan. Wat de afwerking van onze tuinhuizen betreft, is veel inbegrepen in de prijs. Bekijk alle Lugarde-voordelen.

Prima-systeem

Bij Lugarde-tuinhuizen heeft u keuze uit twee bouwsystemen, Prima en Pro. In de Prima-serie vallen: achtkantige tuinhuisjes, vijfhoekige tuinhuizen, piramide tuinhuizen (vierkant of rechthoekig), tuinhuizen met overkapping of veranda en tuinhuisjes met platte daken. Bij het Prima-systeem passen de gefreesde wanddelen perfect in bijbehorende hoekstaanders. De hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium inschuifstrips. Dit komt de sterkte en duurzaamheid van het tuinhuis (bij alle weertypes) meer dan ten goede. De wanden worden zonder spijkers en schroeven opgebouwd! Hierbij is rekening gehouden met de werking van het hout. Door dit systeem zijn de tuinhuizen makkelijk en snel op te bouwen. 

Prima 3=1 systeem

Pro-systeem

Onze Pro-systeem-tuinhuizen hebben dikke palen als wanddelen en hoeken. De wanddelen worden in de palen geschoven, waardoor een robuuste en moderne look ontstaat. Pro-systeem tuinhuizen kunnen optimaal geïsoleerd worden. Daardoor kunt u deze ook prima als hobby-, kantoor- of praktijkruimte gebruiken. De ramen en deuren van al onze tuinhuizen zijn al voorzien van dubbelglas. U kunt dak- en vloerisolatie bijbestellen, maar ook een dubbelwandig isolatiesysteem. Al onze tuinhuizen kunt u naar eigen wens aanpassen. Het is ook mogelijk om een geheel eigen ontwerp te maken.

Tuinhuis in kleur

Wilt u uw tuinhuis voorbehandeld in een kleur (sproei-impregnatie)? Bij Lugarde kunt u kiezen uit vier verschillende transparante kleuren: bruin, wit, groen en blauw-grijs. Met deze voorbehandeling heeft uw tuinhuis bij aflevering al een eerste beschermlaag. Dit is zeer praktisch. De binnenkant en de delen waar u na montage niet meer bij kunt zijn dan al behandeld. U dient uw huisje wel binnen een jaar alsnog te verven of te beitsen. Bekijk al onze kleuren en mogelijkheden.

Wit
Groen
Eiken- bruin
Blauw- grijs

Ramen en deuren

Lugarde heeft een uitgebreid aanbod ramen en deuren. Deze zijn van een stevige kwaliteit en standaard voorzien van dubbelglas. U heeft de keuze uit: elektrische deuren, houten deuren, schuifdeuren en vouwdeuren. Daarnaast uit vleugelramen, uitzetramen, draai- kiepramen, vaste ramen en ramen met ventilatieroosters. Ook kunt u kiezen voor veiligheidsglas, voorzet-kruisroedes, loodstrips en een zonnescherm. De kruisroedes kunnen op een eenvoudige manier verwijderd worden door ons kliksysteem. Dit is handig als u het design van uw tuinhuis wilt veranderen en als u gaat schilderen of zemen.

Raam- uitzetter
Raam- uitzetter axaflex
Raam- uitzetter chroom
Raam- uitzetter messing
Aluminium slijtstrip
Verstelbare scharnieren
Deurbeslag chroom
Deurbeslag messing

Ramen en deuren in kleur

Lugarde biedt de optie om uw tuinhuis te laten voorbehandelen in een transparante kleur. Hierbij kunnen ramen en deuren meegenomen worden. Maar u kunt er ook voor kiezen om ramen en deuren apart te laten beitsen met een dekkende of transparante beits. De ramen en deuren van het tuinhuis worden dan door ons besproeid met een basislaag en daarna gebeitst in de kleur transparant teak, dekkend antiekwit, dekkend donkergroen of dekkend venstergrijs.

Dakbedekking van uw tuinhuis

De tuinhuizen van lugarde zijn verkrijgbaar met een piramidedak of plat dak. De piramidedaken zijn te bedekken met vijf verschillende kleuren dakshingles: rood, bruin, blauw, zwart, groen of riet. Deze zijn bij de prijs inbegrepen! Rieten daken worden ter plaatse door een rietdekker op traditionele wijze gelegd. Platte daken worden bedekt met EPDM. Onze daken zijn berkend op sneeuwlast. Het is ook mogelijk om uw dak te bedekken met dakpannen (de prijs is gelijk aan een shinglesdak). Het dak moet dan wel verzwaard worden. Raadpleeg voor rieten daken of een dakbedekking met dakpannen een Lugarde-specialist bij u in de buurt.
 

Shingles blauw
Shingles zwart
Shingles rood
Shingles groen
Shingles bruin
Plat dak
Piramidedak

Vloeren

Het is mogelijk om een vloer aan de tuinhuizen toe te voegen. De vloeren van Lugarde bestaan uit 19mm vloerplanken, vloerplinten en geïmpregneerde tussenbalkjes. Een vloer voorkomt optrekkend vocht in een tuinhuis. De vloeren zijn te behandelen en te voorzien van vloerisolatie. Vloeren worden standaard geleverd in eersteklas Noord-Europees teruggedroogd vurenhout. Daarnaast zijn ook vloeren te verkrijgen in Siberisch larikshout, dat vergelijkbaar is met hardhout. 

Extra opties

Het is mogelijk om wanden, ramen, deuren en isolatie toe te voegen aan uw tuinhuis. Daarnaast is het bij sommige tuinhuizen mogelijk om de ruimte uit te breiden met een zolder. In onze 3D-configurator kunt u zelf opties toevoegen aan uw tuinhuis. Ook kunt u maatwerk bij ons aanvragen of contact opnemen met een Lugarde-dealer bij u in de buurt. Bekijk hier alle opties voor tuinhuizen.

Montage

De tuinhuizen van Lugarde staan erom bekend dat ze eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Door middel van het Prima 3=1 systeem bouwt u eenvoudig en snel uw tuinhuis op. Het is ook mogelijk om een monteur in te schakelen. Uw dealer kan u monteurs aanbevelen. Bij de tuinhuizen zit standaard een sporttas met daarin een bouwtekening, materiaalstaat, montagehandleiding en alle bevestigingsmaterialen. Tip: zorg ervoor dat er rondom uw tuinhuis voldoende loop- en werkruimte is voor het monteren en herbehandelen van het hout.

Lugarde-specialisten met tuinhuizen

Wilt u een tuinhuis kopen en wilt u meer informatie of advies? Informeer naar een Lugarde-specialist bij u in de buurt. Dit kan via het contactformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

 

 

Lees meer...Lees minder...
Tuinhuis Prima Louisa PL05

Doorsnede ∅ 300cm


Details

Tuinhuis PS14

Afmeting: 360cm X 240cm


Details

Tuinhuizen PFA01

Afmeting: 180cm X 180cm


Details

Tuinhuizen PFA02

Afmeting: 240cm X 240cm


Details

Tuinhuizen PT01

Afmeting: 180cm X 180cm


Details

Tuinhuizen PJ13

Afmeting: 300cm X 600cm


Details

Tuinhuizen PA02

Doorsnede ∅ 250cm


Details

Tuinhuizen PG18

Doorsnede ∅ 730cm


Details

Tuinhuizen PJ16

Afmeting: 240cm X 240cm


Details

Tuinhuizen PB06

Doorsnede ∅ 350cm


Details

Tuinhuizen VS801

Doorsnede ∅ 300cm


Details

Tuinhuizen PMX01

Afmeting: 240cm X 240cm


Details

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Tuinhuisjes, blokhut en tuinhuis standaard dubbel glas footer

Blokhutten en tuinhuizenvoordelige prijzen  footer

Lugarde icoon gratis levering tuinhuizen en blokhutten

Copyright 2014. Alle rechten voorbehouden Lugarde | Sitemap | Contact | Link partners